Нов поглед към бизнес разходите.

Никога не изпускайте фирмените разходи от око и контрол с помощта на смарт корпоративни карти и гладка интеграция с ERP системите ви. Възползвайте се от нашата иновативна платформа, с която вече работят финансови екипи в 32 държави от целия свят.

PCI DSS and ISO 27001 certified
discordia logo
hyperscience logo
hrs logo
speedy logo
quantive logo

Контролирайте картовите разплащания. В цялата компания.

Payhawk ви дава възможност за контрол на фирмените разплащания, който не съществува с традиционни карти. С изключителен обхват от функции, вие имате силата да определяте собствени правила и лимити за харчене, включително и автоматично съгласуване на картовите разплащания. И всичко това идва с високото ниво на приемане на карти Visa в целия свят.

Контролирайте бизнес разходите с корпоративни карти

Безпроблемно автоматизиране на разходите

Отчитането на всички видове разходи, включително пътни и командировъчни, става автоматично. С мобилното приложение на Payhawk вече няма нужда да разнасяте касови бележки, защото то извлича всички необходими данни от тях. А благодарение на интегрираните банкови преводи, служителите ви в цял свят могат да получат възстановяване на разходите само с няколко клика. И разбира се, че автоматизираме и целия процес на одобрение.

Автоматизирайте управлението на разходити с интелигентен софтуер

Управлявайте лесно плащанията по фактури

Payhawk събира всички задължения, фирмени карти и разходи в едно революционно решение. Процедурите за одобрение, които променяте по ваша преценка, и лесните банкови плащания ви осигуряват максимална ефективност и контрол. А поддържането на различни валути ви позволява да правите плащания в глобален мащаб. И всичко това, чрез една единствена система.

Payhawk комбинира софтуер за управление на задълженията и плащанията и корпоративни карти в едно новаторско решение за управление на разходите.

Безупречна интеграция с вашите ERP системи

С Payhawk данните се прехвърлят безпроблемно между вашите платежни и ERP системи, без да е необходимо ръчно въвеждане. Освен това можете да следите направените разходи в реално време и автоматично да съпоставяте картовите и банковите плащания.

Интеграции с ERP и счетоводни системи от световна класа

Разгледайте продукта

Приложение и за вашите служители

С мобилното приложение можете да автоматизирате въвеждането на касови бележки и фактури, както и тяхното изискване от служителите ви. Благодарение на него, те сами могат да управляват картите си и да изискват допълнителни средства при нужда.

Защо Payhawk стана иновационен партньор на Visa

В Payhawk създаваме изцяло нов начин за управление на бизнес разходите с интелигентен софтуер и смарт корпоративни карти. Партньорството ни с Visa направи възможни за нашите клиенти плащанията към над 46 милиона търговци по целия свят. Без загуба на контрол върху разходите. Искате ли да разберете как?

Вижте какво печелят нашите клиенти

2 часа

работа спестени дневно

„Откакто преминахме към Payhawk, спестявам близо 2 часа дневно и до 2 дни от съпоставянето на плащанията всеки месец. Така имам възможност да се заема с по-важни задачи.“

Магдалена Великова
Финансов мениджър
Пестете време ежедневно с универсално решение за управление на разходите

Счетоводни и ERP интеграции на световно ниво

Благодарение на безпроблемната съпоставка на направените разходи в реално време, си осигурявате по-бърз и спокоен край на месеца. Интеграциите на Payhawk са създадени със задълбочено разбиране на нуждите и практиките в счетоводните и финансовите екипи.

Интеграции с ERP и счетоводни системи от световна класа

Автоматизирана двупосочна комуникация

Импортирате и актуализирате своя сметкоплан, данъчни ставки и категоризации с безкрайните възможности за персонализиране на различните полета в софтуера на Payhawk. Бързо и лесно експортирате разходите си с всички правилни данни и приложени документи.

Импортирате и актуализирате своя сметкоплан, данъчни ставки и категоризации с безкрайните възможности за персонализиране

Ускорете приключването на месеца

Payhawk извършва автоматично равнение на направените плащания и разходи и ви позволява да ги преглеждате в рамките на месеца, вместо да чакате до неговия край.

Payhawk извършва автоматично равнение на направените плащания и разходи

Цялостна персонализация с нашите сертифицирани партньори

Възползвайте се от мрежа от доверени партньори, специализирани в услугите за интегриране и персонализиране на ERP системи, системи за управление на човешките ресурси, счетоводни системи и други бизнес инструменти.

Възползвайте се от мрежа от професионални партньори с компетенции в областта на услугите за интегриране и персонализиране на ERP системи, системи за управление на човешките ресурси, счетоводни системи

Какво най-често ни питат финансовите директори?