--- title: "Gebruikers verwijderen vóór de Merge-sync - Payhawk Help Center" slug: "i-must-remove-users-from-payhawk-before-the-next-merge-sync-with-hris" description: "Wil je een medewerker niet meer synchroniseren vóór de volgende Merge-sync? Een Payhawk-beheerder verwijdert hem en deactiveert hem in het HR-systeem." updated: 2025-11-10T08:45:17Z published: 2025-11-10T08:45:17Z canonical: "payhawk.com/i-must-remove-users-from-payhawk-before-the-next-merge-sync-with-hris" --- > ## Documentation Index > Fetch the complete documentation index at: https://payhawk.com/help/llms.txt > Use this file to discover all available pages before exploring further. # Ik moet gebruikers uit Payhawk verwijderen voor de volgende Merge-sync met HRIS
Het kan zijn dat je een medewerker uit Payhawk moet verwijderen voor de volgende Merge sync met je HR-systeem. In dergelijke gevallen kan een Payhawk-beheerder de medewerker handmatig uit Payhawk verwijderen en deactiveren in je HR-systeem. Dit zorgt ervoor dat de medewerker niet meer tussen de twee systemen wordt gesynchroniseerd.