Alles-in-één uitgavenbeheer

Met Payhawk's betaalkaarten en uitgavenbeheer kan je handmatige processen automatiseren, de efficiëntie maximaliseren en bedrijfsgroei versnellen. Sluit je aan bij de financiële teams in 32 landen, die op ons vertrouwen met één enkele internationale oplossing.

Uitgavenbeheer beheer van bedrijfsuitgaven
Betaalkaarten

Slimme betaalkaarten met ingebouwde uitgavenregels, zodat je controle houdt over al je bedrijven

Onkosten vergoeden

Gemakkelijke geautomatiseerde onkostendeclaraties en terugbetalingen met één muisklik voor werknemers die geen kaarten gebruiken

Crediteuren

Beheer en betaal facturen centraal met krachtige OCR-software en aanpasbare goedkeuringsstromen

Wereldwijd uitgavenbeheer in slechts één oplossing

Meer overzicht en controle

Implementeer meer overzicht en controle zonder omslachtige overheadkosten. Met Payhawk's uitgavenbeheer software kun je kaarten uitgeven aan teams of individuen voor specifieke projecten en regels omtrent uitgaven instellen die worden toegepast wanneer de kaart wordt gebruikt. Een duidelijke win-winsituatie, die werknemers meer vrijheid geeft en financiële managers meer controle.

Krijg je tijd terug

Met Payhawk kan 80% van de handmatige financiële processen worden vervangen door automatisering. Ons product bespaart tijd door automatisch bonnetjes te matchen en facturen te categoriseren op basis van de juiste kostenplaats en btw-tarieven, versterkt door onze OCR-technologie. Met ons kunnen financiële managers hun tijd gebruiken om hun bedrijfsactiviteiten te verbeteren, in plaats van achter bonnetjes aan te zitten.

Bespaar kosten

We begrijpen het; je wilt eenvoudig toegang tot real-time uitgavenrapporten, zodat je de kosten onder controle houdt. Beschouw het als geregeld. Payhawk identificeert automatisch abonnementen, zodat je gemakkelijk inzicht krijgt in wijzigingen in de kosten en dubbele of ongebruikte abonnementen kunt ontdekken. Bovendien betaalt Payhawk zichzelf terug met cashback op betalingen met je kaart.

Versnel internationale groei

Wij begrijpen wat je nodig hebt om wereldwijd te kunnen opschalen. Met Payhawk kun je gemakkelijk meerdere wereldwijde entiteiten beheren via één tool. Bovendien profiteer je van een hoge wereldwijde acceptatiegraad van onze VISA-betaalkaarten, waardoor je kunt profiteren van lage FX-koersen. Werknemers kunnen met één klik worden terugbetaald - ongeacht waar ze zich bevinden - omdat Payhawk meerdere valuta ondersteunt.

De smartcard is nog slimmer geworden

Gefocust op de kaart, maar oplossingsgericht. Met de technologie van Payhawk kun je van portal naar app gaan zonder dat de bedrijfsactiviteiten in het gedrang komen. Met ons product heb je een totaaloplossing om gemakkelijk uitgaven wereldwijd te beheren.

Krachtige software voor financiële leiders

Een intuïtieve app voor medewerkers

80%

minder handmatige data-invoer
en processen

4x

snellere
maandafsluiting

4.5

gemiddelde score
op Trustpilot en G2

Naadloze integraties

Geen handmatige upload van gegevens nodig

Snellere maandafsluiting met automatische reconciliatie

Klaar voor gebruik in minder dan 20 minuten

Op maat gemaakte integraties voor enterprises

"Payhawk stelt me in staat mijn tijd vrij te maken om me te concentreren op taken die bedrijfswaarde creëren"

Nadia Vanuytrecht, HR & Operations Manager

Veelgestelde vragen van CFO’s

Betaal rekeningen in EUR and GBP met je eigen unieke IBAN’s. Ook krijg je een webportaal in de cloud, een mobiele app voor medewerkers en Visa Commercial betaalkaarten.

In Europa is jouw Payhawk-kaart een Visa Commercial Debit Card (binnenkort ook de mogelijkheid voor creditcards). In tegenstelling tot prepaid kaarten worden onze kaarten wereldwijd geaccepteerd via een van de meest toegankelijke wereldwijde kaartnetwerken, waaronder autoverhuurders, accommodaties en digitale advertentieplatforms.

Er zijn geen verborgen kosten. Je ontvangt tot wel 4 keer voordelige wisselkoersen dan bij je bank, en je betaalt alleen voor het plan dat je hebt geselecteerd.

Jouw geld wordt beschermd door een proces dat bekend staat als safeguarding, wat een wettelijke vereiste is voor alle EMIs. In dit proces moeten alle elektronische saldo’s apart worden gehouden van alle andere kassaldo’s. Deze gescheiden saldo’s worden bij een bank ondergebracht en regelmatig gecontroleerd om te zorgen dat de som van alle elektronische saldo’s gelijk is aan de som die bij de bank op een aparte rekening staat.

Payhawk is gecertificeerd door plaatselijke belastingsautoriteiten in verschillende Europese landen waar je nu het papier kan weggooien na het vastleggen van de gegevens.

Elk bedrijf dat in de Europese Economische Ruimte (EER) is gevestigd, inclusief NGO's, onderwijs- en overheidsinstellingen. In de VS is Payhawk beschikbaar voor bedrijven die in het land zijn gevestigd.