Alles-in-één uitgavenbeheer.

Ontdek de alles-in-één oplossing van Payhawk die zakelijke betaalkaarten, uitgavenbeheer, crediteurenbeheer en naadloze ERP-integraties combineert. Sluit je aan bij financiële teams in 32 landen die de oplossing voor uitgavenbeheer gebruiken die is ontwikkeld voor finance professionals.

PCI DSS and ISO 27001 certified
flink logo
dott logo
travel perk logo
luxair logo
parkos logo
vinted logo

Houd controle over uitgaven.

De betaalkaarten van Payhawk maken het mogelijk om je bedrijfsuitgaven onder controle te krijgen, iets wat met traditionele kaarten niet mogelijk is. Met onze software houd je controle door op elke kaart een passend uitgavenbeleid toe te passen. Vervolgens kun je je kaartbetalingen automatisch reconciliëren en profiteer je van een hoge wereldwijde acceptatiegraad.

Control card spending at scale with corporate cards

Geautomatiseerd uitgavenbeheer

Met de mobiele app van Payhawk leg je alle soorten uitgaven vast, waaronder reiskosten, kilometervergoedingen, per diems en haal je automatisch de gegevens van ontvangstbewijzen op. In slechts een paar klikken kunnen de onkosten van werknemers wereldwijd worden vergoed, dankzij geïntegreerde bankoverschrijvingen. Dit alles, met een volledig geautomatiseerd goedkeuringsproces.

 Automated expenses with smart expense management software

Eenvoudig crediteurenbeheer.

Payhawk combineert crediteurenbeheer, betaalkaarten en uitgavenbeheer in één complete oplossing. Pas op elke kaart een passende goedkeuringsflow toe en behoud zo vanuit één plek controle over je bankbetalingen en andere bedrijfsuitgaven. Bovendien kan je met Payhawk’s betaalkaarten wereldwijd betalen omdat onze software meerdere valuta ondersteunt.

Payhawk combines accounts payable, corporate cards, and expenses into one trailblazing spend solution.

Naadloze integratie tussen je ERP- en betalingssystemen.

Met Payhawk zijn handmatige uploads verleden tijd. Door de koppeling tussen je betalings- en ERP systeem heb je altijd realtime inzicht in je gegevens. Bovendien zie je in één oogopslag je bedrijfsuitgaven in real time en worden kaart- en bankbetalingen automatisch gereconcilieerd.

Seamless integration between your ERP and payment systems.

Ontdek het product

Een intuïtieve app voor werknemers

Met onze mobiele app automatiseer je het vastleggen, najagen en goedkeuren van bonnetjes. Bovendien kunnen werknemers hun betaalkaarten ook via de app beheren en extra geld aanvragen indien nodig.

Waarom Payhawk innovatiepartner werd van Visa

Bekijk de video om te zien hoe de samenwerking met Visa ons heeft geholpen onze klanten te ondersteunen bij het betalen bij meer dan 46 miljoen winkeliers wereldwijd - zonder de controle over de uitgaven te verliezen.

Ontdek hoe bedrijven profiteren

2 uur

Dagelijks bespaard

“Payhawk toont je het budget dat je elke maand kunt uitgeven en je kunt zien hoeveel je tot nu toe al hebt besteed. Je hebt een realtime inzicht van hoeveel er nog beschikbaar is. Dat was vroeger niet het geval toen we allemaal dezelfde zakelijke creditcard gebruikten.”

Magdalena Velikova
Finance Manager
Bespaar tijd met Payhawk's software voor Uitgavenbeheer

ERP- en boekhoudintegraties van wereldklasse

Ervaar real-time reconciliatie en een snellere, probleemloze maandafsluiting. Payhawk’s integraties zijn gebouwd met een diepgaand begrip van de behoeften van boekhoudkundige en financiële teams.

Two-way communicatie

Met Payhawk’s custom velden importeer en update je rekeningschema’s, belastingtarieven en categorieën. Daarnaast exporteer je gemakkelijk je uitgaven met alle juiste gegevens en bijgevoegde documenten.

Export your expenses with all the correct data and documents attached.

Versnel je maandafsluiting

Payhawk regelt automatisch de reconciliatie van betalingen en stelt je in staat uitgaven gedurende de hele maand in real-time te bekijken in plaats van te wachten tot het einde van de maand.

Payhawk handles payment reconciliation automatically

Volledig maatwerk met onze gecertificeerde partners

Krijg toegang tot een netwerk van vertrouwde professionele servicepartners met specialiteiten in integratie- en maatwerkdiensten voor ERP, HCM-systemen, boekhoudsystemen en andere bedrijfstools.

Customisation services for ERPs, HCM systems, accounting systems

FAQs