Alles-in-één uitgavenbeheer.

Ontdek de alles-in-één oplossing van Payhawk die zakelijke betaalkaarten, uitgavenbeheer, crediteurenbeheer en naadloze ERP-integraties combineert. Sluit je aan bij financiële teams in 32 landen die de oplossing voor uitgavenbeheer gebruiken die is ontwikkeld voor finance professionals.

PCI DSS and ISO 27001 certified
flink logo
parkos logo
vinted logo
luxair logo
travel perk logo
pacha logo

Houd controle over uitgaven.

De betaalkaarten van Payhawk maken het mogelijk om je bedrijfsuitgaven onder controle te krijgen, iets wat met traditionele kaarten niet mogelijk is. Met onze software houd je controle door op elke kaart een passend uitgavenbeleid toe te passen. Vervolgens kun je je kaartbetalingen automatisch reconciliëren en profiteer je van een hoge wereldwijde acceptatiegraad.

Houd controle over uitgaven

Naadloze integratie tussen je ERP- en betalingssystemen.

Met Payhawk zijn handmatige uploads verleden tijd. Door de koppeling tussen je betalings- en ERP systeem heb je altijd realtime inzicht in je gegevens. Bovendien zie je in één oogopslag je bedrijfsuitgaven in real time en worden kaart- en bankbetalingen automatisch gereconcilieerd.

Naadloze integratie tussen je ERP- en betalingssystemen

Geautomatiseerd uitgavenbeheer

Met de mobiele app van Payhawk leg je alle soorten uitgaven vast, waaronder reiskosten, kilometervergoedingen, per diems en haal je automatisch de gegevens van ontvangstbewijzen op. In slechts een paar klikken kunnen de onkosten van werknemers wereldwijd worden vergoed, dankzij geïntegreerde bankoverschrijvingen. Dit alles, met een volledig geautomatiseerd goedkeuringsproces.

Geautomatiseerd uitgavenbeheer

Eenvoudig crediteurenbeheer.

Payhawk combineert crediteurenbeheer, betaalkaarten en uitgavenbeheer in één complete oplossing. Pas op elke kaart een passende goedkeuringsflow toe en behoud zo vanuit één plek controle over je bankbetalingen en andere bedrijfsuitgaven. Bovendien kan je met Payhawk’s betaalkaarten wereldwijd betalen omdat onze software meerdere valuta ondersteunt.

Eenvoudig crediteurenbeheer

Ontdek het product

Slimme zakelijke Visa-kaarten

Payhawk’s zakelijke Visa-betaalkaarten ondersteunen meerdere valuta. Houd met gemak wereldwijde uitgaven onder controle met ingebouwde uitgavencontroles zoals transactielimieten, controles op opnames bij geldautomaten, online aankopen en meer.

Payhawk: innovatiepartner van Visa

Bekijk de video om te zien hoe de samenwerking met Visa ons heeft geholpen onze klanten te ondersteunen bij het betalen bij meer dan 46 miljoen winkeliers wereldwijd - zonder de controle over de uitgaven te verliezen.

Ontdek hoe bedrijven profiteren

Behoud controle

"Het prettige aan de Payhawk betaalkaart is, dat we een beleid kunnen aanmaken per persoon. Op die manier houden wij het overzicht en krijgen we vooral grip op bedrijfsuitgaven."

Liz Slot - Head of Finance and Operations, Nobel Recruitment
Liz Slot
Head of Finance and Operations, Nobel Recruitment
Bespaar tijd met Payhawk's software voor Uitgavenbeheer

ERP- en boekhoudintegraties van wereldklasse

Ervaar real-time reconciliatie en een snellere, probleemloze maandafsluiting. Payhawk’s integraties zijn gebouwd met een diepgaand begrip van de behoeften van boekhoudkundige en financiële teams.

Payhawk's naadloze integratie met ERP en boekhouding

Two-way communicatie

Met Payhawk’s custom velden importeer en update je rekeningschema’s, belastingtarieven en categorieën. Daarnaast exporteer je gemakkelijk je uitgaven met alle juiste gegevens en bijgevoegde documenten.

Exporteer je uitgaven met alle juiste gegevens en documenten erbij.

Versnel je maandafsluiting

Payhawk regelt automatisch de reconciliatie van betalingen en stelt je in staat uitgaven gedurende de hele maand in real-time te bekijken in plaats van te wachten tot het einde van de maand.

Payhawk zorgt automatisch voor afstemming van betalingen

Volledig maatwerk met onze gecertificeerde partners

Krijg toegang tot een netwerk van vertrouwde professionele servicepartners met specialiteiten in integratie- en maatwerkdiensten voor ERP, HCM-systemen, boekhoudsystemen en andere bedrijfstools.

Aanpassingsservices voor ERP, HCM-systemen, boekhoudsystemen

FAQs